Trabzon Üniversitesi Covid-19 Bilgilendirme

Kararlar

Yurtdışı Görevlendirmeleri Hakkında
13 Mart 2020 tarih ve 21113 sayılı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ilgi yazısında belirtilen, "Yükseköğretim kurumlarında görev yapan akademik ve idari personelin önceden planlanmış olanlar dahil olmak üzere tüm yurtdışı çıkışlarının ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmesine” hükmü uyarınca Üniversitemiz bünyesinde görev yapmakta olan akademik ve idari personelin herhangi bir sebeple yurtdışına çıkış için onaylanan bütün izinleri ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

YÖK Koronavirüs (Covid-19) Bilgilendirme Notu: 1
Bütün yükseköğretim kurumlarımızda koronavirüs hastalığına yönelik süreçte “YÖK’ün koordinasyonunda” devletimizin konuya ilişkin almış olduğu ve alacağı kararlar çerçevesince hareket edilecektir. Devamı için tıklayınız.

Üniversite Koronavirüs Salgını Danışma Komisyonu Kararları
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 13.03.2020 tarih ve 21113 sayılı duyurusu gereğince, korona virüsü ile mücadele sürecinin etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla oluşturulan Trabzon Üniversitesi Yeni Korona Virüs Bilgilendirme ve Uygulama Komisyonu tarafından 16 Mart 2020 Pazartesi günü yapılan toplantıda, Üniversitemizde uygulanacak tedbirlere ilişkin kararlar alınmıştır. Devamı için tıklayınız.



 
Menüyü Kapat